Συστατικά
- 500 γραμμάρια Βίδες
- 3 στήθη κοτόπουλο
- λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
- πολλά φρέσκα μυρωδικά για το σοτάρισμα του κοτόπουλου
- 3 μεγάλες κουταλιές της σούπας γιαούρτι
- 3 μεγάλες κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας Worcestershire
- φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1 συσκευασία καλαμπόκι σε κονσέρβα
- λίγα μυρωδικά για τη σαλάτα
- αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
- Λαδώνουμε, αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και προσθέτουμε τα μυρωδικά χοντροκομμένα.
- Τα αφήνουμε λίγο να μαριναριστούν.
- Σε καυτό τηγάνι σοτάρουμε τα φιλέτα για 5 λεπτά από κάθε μεριά ή μέχρι να γίνουν μέχρι μέσα. Προς το τέλος ρίχνουμε και τα μυρωδικά για το σοτάρισμα.
- Αφήνουμε το κρέας σε ένα πιάτο σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.
- Έπειτα το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Ενδιάμεσα έχουμε βάλει νερό να βράσει, το αλατίζουμε καλά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Βράζουμε για όσο χρόνο ορίζει ο κατασκευαστής.
- Αφαιρούμε από το νερό, σουρώνουμε και κρατάμε σε ένα μπολ αφού τα ραντίσουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατέψουμε για να μην κολλήσουν.
- Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας όλα τα υλικά της (γιαούρτι, μαγιονέζα, μουστάρδα, μέλι, σος Worcestershire και το κρεμμυδάκι.
- Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα ζυμαρικά και το κοτόπουλο.
- Προσθέτουμε επιπλέον μυρωδικά και το καλαμπόκι και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.